Intl

El. pošta Štampa PDF
IMG 4059

Turistička agencija INTERNATIONAL LINE , od Decembra 2016, otvorila je novu destinaciju , jednu od najatraktivnijih za odmor iz snova - “biser Indijskog Okeana”, čarobna ostrva - MALDIVI.

OVDE  PREUZMITE KATALOG

Posebno nam je zadovoljstvo da Vam jedini u egionu predstavimo ponudu i priužimo mogućnost da uz posebne pogodnosti, otputujete na ostrvo rajske lepote, jedno od najvećih i najekskluzivnijih na Maldivima - Hideaway Beach Resort and Spa.

Hideaway Beach Resort & Spa nalazi se na ostrvu Dhonakulhi koje pripada Ha Alifu Atoll-u, oko 300km severno od glavnog grada Malea. Hideaway Beach Resort and Spa je ekskluzivni resort, namenjen gostima istančanog ukusa, onima koji zahtevaju vrhunski luksuz i očekuju samo najbolju uslugu. Prostranost i privatnost su zaštitna obeležja ovog Resorta koji se na celim Maldivima ističe po kvadraturi i prostranosti Villa koje izlaze direktno na privatne plaže. Celo ostrvo je bogato raskošnom vegetacijom.

Resort je takodje poznat po tome da u sklopu svojih ekskluzivnh vila nudi i uslugu privatiog batlera kao i četiri raličita restorana. WiFi je dostupan na celom ostrvu.

Ekskluzivne vile imaju svoje privatne bašte i bazene ( izuzev Sunset Beach Villa) i direktan pristup privatnoj plaži. U sobama je na raspolaganju satelitski TV program, kablovska televizija, DVD player i mini-bar. Kupatila su opremljena kompletnom higijenskim opremom a ekskluzivna kozmetika koju resort zvanično koristi je Bvlgari. Vrhunski Spa Centar imaj široku ponudu spa tretmana i masaža. Sportski kompleks čine 2 teniska terena, 2 otvorena bazena i jedan bazen za decu. Resort takođe ima i sopstveni Diving centar i sportove na vodi, prodavnice i lekarsku službu. Idealan za romantični odmor kao i za porodice sa decom. U sklopu Resorta postoji i mnoštvo programa za decu u okviru Kids Club kao i mogućnost bebisiter usluge.

Mateefaru restran služi spacijalitete internacionalne kuhinje, odakle se pruža predivan pogled na Okean. Samsara je azijski restoran nad vodom, u kome se služe specijaliteti moderne indijske kuhinje i izvanredan sushi. Meeru bar služi jela evropske kuhinje, pizze i jela sa roštilja. Sunset Pool Cafe bar je fascinantan ambijent u kome, po dogovoru, večera može da bude servirana u infinity bazenu.
Hideaway Beach Resort and Spa je na 75minuta direktnog leta hidroavionom iz Malea, ili pak 50 min leta nacionalnom avio kompanijom i 15 minuta vožnje hidrogliserom.
U okviru našeg programa nalazi se cenovnik na bazi usluge noćenje / doručak. Cene su izražene po smeštajnim jedinicama a ne po osobi. Deca do 12 godina su na gratisu u smeštajnim jedinicama koje su predvidjene za više od sve osobe.

Iskoristite pogodnosti agencije INTERNATIONAL LINE za bukiranje odmora iz snova na ekskluzivnom ostrvu i jednom od najelitnijih Resorta na Mldivima:

Visoka sezona ( High season ) je najatraktivniji period godine za posetu Maldivima. To je period bez kišnih padavina u idealnim vremenskim uslovima temperature vazduha do 30c i konstantne temperature kristalno čitog okena 29c. Na cene iiz tabele turistička agencija nudi dve vrste kombinovanih pogodnosti:


Za aranžmane od 5- 8 noćenja računa se dodatni popust od 25% na cene iz tabele

Za aranžmane 9 - 13 noćenja dodatni popust od 30% na cene iz tabele

Za aranžmane od 14 noćenja i više dodatni popust od 35% na cene iz tabele

KOMBINUJTE SA:

Ostanite 7 platine 5 noćenja ( 2 noći gratis )
Ostanite 10 platite 7 noćenja ( 3 noći gratis )

Ostanite 14 platite 10 noćenja ( 4 noći gratis )

U cene aranžmana nije uključen internacionalni let do Malea niti lokalni transfer do Hideaway Beach Resort and Spa.

Internacionalni let do Malea je moguće rezervisati takođe u našoj agenciji dok je rezervacija lokalnog transfera obavezna prilikom rezervacije aranžmana.

Postage dve opcije transfera od Malea do Hideaway Beach Resorta

Po sletanju na internacionalni aerodrom Ibrahim Nasir u Maleu možete se odluciti za dva vida transfera do Hideaway Beach Resort-a.
Ukoliko je Vaše vreme sletanja u Male izmedju 6h-14h možete se opredeliti za transfer hidroavionom. Ukoliko je vreme sletanja nakon 14h , tada je najbolja opcija da transfer bude kombinacija leta lokanlne avio kompanije i hidroglisera.

TRANSFER POVRATNOG LETA LOKALNIM AVIONOM + GLISEROM ( 50 min leta + 15min vožnje gliserom) Sve usluge lokalnog avio prevoza obezbeđuje Island Aviation Services (lokalna avio kompanija). Dole navedene cene su bazirane na osnovu uslova kompanije Island Aviation Services. Transfer mora biti rezervisan preko turističke agencije INTERNATIONAL LINE. Detalji Vašeg internacionalnog leta moraju biti dostavljeni Resortu od strane naše agencije najkasnije 4 dana pre dolaska.

TRANSFER POVRATNOG LETA HIDROAVIONOM (75 min leta Male - Hideaway Beach Resort and Spa)
Transfer mora biti rezervisan preko turističke agencije INTERNATIONAL LINE. Detalji internacionalnog leta gostiju moraju biti dostavljeni (ukoliko nebukirate avio karte preko nas) na e-mail agencije našem odeljenju za rezervacije najkasnije 7 dana pre polaska.

Izostanak dolaska gosta ili otkaz potvrđene rezervacije podleže Uslovima otkaza rezervacije.
Dobrodosli u turističku agenciju international line . Za sva dodatna pitanja nas posetite, pozovite ili kontaktirajte putem mejla Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli